elke maandag & vrijdag om 10:00 een nieuwe post!

WeeklyLau – week 21

WeeklyLau – week 21

Hoi allemaal!


Vakantie, een hele lange vakantie… De eerste week zit er al weer op, nog 14 te gaan. Ik denk dat de komende 14 weken een stuk spannender worden dan deze week, want dat was vooral bijkomen van de examens


Maandag 20 mei

Het allerlaatste examen, het examen van mijn extra vak dus ging ik met iets minder zenuwen dan bij de afgelopen 6 examens naar school. Scheikunde is niet het makkelijkste vak, maar met goede moed ging ik het examen in.

Het ging best wel goed en nadat ik de antwoorden had opgehaald was het vakantie!


Dinsdag 21 mei

Een dag helemaal niks doen, uitslapen en op de bank liggen. Mijn schoolboeken zitten in een doos, ik heb geen invloed meer op de uitslag van de examens dus de komende weken ga ik vooral uitrusten, en heel veel leuke dingen doen!


Woensdag 22 mei

Het is al even geleden maar vandaag mocht ik toch nog even terug naar de basisschool. Mijn broertje had vandaag zijn spreekbeurt en ik mocht hem helpen. En ik moet eerlijk toegeven, ik mis die basisschool wel hoor…

Na eventjes kijken, en een rondje mee rennen, bij zijn sponsorloop weer even uitrusten thuis.

Een paar rondjes gereden bij de training en na een filmpje op naar bed.


Donderdag 23 mei

Dit weer mag het de hele zomer zijn, en deze dag mag ook nog vaak worden herhaald! Rustig opstaan, raam open en even een halfuur met een boek genieten van de zon die heel langzaam meer begint te schijnen.

Omdat het zo’n lekker weer was ging ik samen met mijn broertje en een vriend op naar de stad om een ijsje te halen. Daarna met mijn broertje nog even de stad in en op naar muziekles!

Vrijdag 24 mei

En weer een lekker rustig dagje. In de avond een echte broer en zussen avond. Eten halen, film kijken en lekker kletsen over van alles en nog wat… Een geweldige avond!

Een paar foto’s van afgelopen week


Zoals ik al zei mensen, dit was een saaie week. Maar wel een onwijs fijne week, rust en vooral veel lol. Volgende week word een stuk drukker, en vast en zeker even leuk als afgelopen week!


Groetjes van Laura!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *