elke maandag & vrijdag om 10:00 een nieuwe post!

WeeklyLau – week 20

WeeklyLau – week 20

Hoi allemaal!


Examens, een korte ‘pauze’ in het ziekenhuis (niet schrikken!) en lekker trainen. Komende week nog 1 examen te gaan en dan is het vakantie!


Maandag 13 mei

Gister weer een BMX wedstrijd gehad, ging helaas minder goed dan gehoopt. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heb ik de afgelopen jaren een aantal keer in het ziekenhuis gelegen. Niks ernstigs, maar wel verschrikkelijk vervelend. De pijn werd gister tijdens de training helaas weer erger en daarom tussen de examens door vandaag even contact gehad met het ziekenhuis.

Er werd besloten om de komende 2 dagen even te gaan ‘bijtanken’ in het ziekenhuis. Gelukkig tussen de examens door. Dan kan ik vanaf donderdag de laatste examens knallen! Hoe de examens van vandaag gingen? (economie & Duits) Lees snel de post van afgelopen vrijdag!


Dinsdag 14 mei

Om 8 uur stond ik in het ziekenhuis, met best wel een positief gevoel. Niet dat ik zin had in de opname, maar ik was vol goede moed dat ik woensdag weer thuis zou zijn!

Medicijnen erin en afwachten wat die zouden gaan doen, dat is wat er nu op de planning stond. Dus nog maar een beetje leren voor de examens die er nog aan komen.


Woensdag 15 mei

Tweede en laatste dagje ziekenhuis vandaag, met een beetje dezelfde planning als gisteren. Morgen is het examen wiskunde dus nog even goed leren!

Om half 5 mocht ik weer lekker naar huis. Als je al eerder een WeeklyLau hebt gelezen dan weet je dat ik op woensdag altijd training heb. Trainen terwijl je net 3 uur uit het ziekenhuis bent lijkt misschien niet de allerbeste keuze, maar ik kon het niet laten. Heel rustig een aantal rondjes meegefietst. Lekker optijd naar bed, morgen weer een examen maken!!


Donderdag 16 mei

Een klein beetje uitslapen en nog even wat wiskunde formules doornemen. Tegen de middag weer richting school om weer een examen te maken. Het 5de examen van de 7, hierna nog maar 2 te gaan!

Wiskunde, ja. Helaas niet zo’n goed gevoel. Na een paar uur flink balen moest toch de knop om, op dit moment heb je toch geen invloed meer op de uitslag. Met een frisse blik richting morgen!


Vrijdag 17 mei

Het examen Engels, ik vond hem best wel goed te doen en liep dus met een veel beter gevoel het examenlokaal uit dan dat ik dat gister liep!

Thuis even lekker een beetje uitgerust en een klein beetje scheikunde geleerd voor maandag. ’s avonds weer lekker getraind!

Een paar foto’s van afgelopen week


Dit was wel een rare week. Maar ook een super leuke en bijzondere week. Van een wedstrijd op zondag, naar een ziekenhuisbezoek op dinsdag. Maar gelukkig al mijn examens kunnen maken! Tot volgende week!


Groetjes van Laura!1 thought on “WeeklyLau – week 20”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *