elke maandag & vrijdag om 10:00 een nieuwe post!

WeeklyLau – week 19

WeeklyLau – week 19

Hoi allemaal!


De examens zijn begonnen! De eerste 2 zitten er inmiddels al weer op, wat ik van deze eerste 2 examens vond? En wat ik nog meer heb gedaan deze week? Lees snel verder!


Maandag 6 mei

Nog even een dagje ontspanning, een dagje Efteling is wat er vandaag op het programma stond. Zoals sommige wel weten, of sinds afgelopen maandag weten, ben ik een enorme bangerik. Ik durf nergens in, ja oké in kinderattracties, maar een achtbaan? Daar krijg je mij echt niet in!

Na een lekker dagje Efteling weer op naar huis en nog even wat examenstof doornemen. Daarna lekker optijd naar bed!


Dinsdag 7 mei

Vandaag examentraining op school, met alle leerlingen voor de eerste keer de gymzaal in en een examen van vorig jaar maken. De examens zelf maak ik in een lokaal met een paar andere mensen, maar het was toch wel even ‘leuk’ om in de gymzaal een examen te maken.

In de middag nog even leren en weer lekker op tijd naar bed!


Woensdag 8 mei

Nog een dag en de examens beginnen, de laatste examentraining. Weer een examen gemaakt en natuurlijk nog even geleerd.

Thuis nog een examen gemaakt voor biologie en die ging super goed! Vertrouwen in morgen!

Het weer was al de hele dag een beetje slecht en tussendoor af en toe droog, uiteindelijk ging de training gelukkig wel door! Maar eenmaal aangekomen op de baan begon het keihard te regenen. Een alternatieve training stond op het programma! Morgen examen biologie!


Donderdag 9 mei

Even lekker wat langer blijven liggen, omdat het examen pas om 13:30 van start gaat. De zenuwen namen langzamerhand wel een beetje toe en rond 12:30 ging ik naar school. Nog even rustig met een paar vrienden praten en beginnen!

Het examen ging me vrij goed af, het was niet extreem moeilijk. Een aantal vragen waar ik wel even over moest nadenken, maar ja daar is het ook een eindexamen voor!

Morgen staat Nederlands op het programma! Weer vroeg naar bed en knallen morgen!


Vrijdag 10 mei

Een druk dagje vandaag. Allereerst natuurlijk het Nederlands examen! Een artikel, de schrijfopdracht van dit examen. De leesopdrachten gingen ook wel goed, al met al met een goed gevoel het weekend in! 2 van de 7 zitten erop, maandag 2 en we zijn over de helft!

Alvast even economie leren voor na het weekend en daarna weer lekker trainen. In de avond nog de verjaardag van mijn oom.

Een paar foto’s van afgelopen week


Dit was hem al weer! Ben jij afgelopen week ook begonnen met je examens? Laat hieronder weten hoe ze zijn gegaan!


Groetjes van Laura!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *