elke maandag & vrijdag om 10:00 een nieuwe post!

WeeklyLau – week 15

WeeklyLau – week 15

Hoi allemaal!


We zijn alweer een aantal weken verder sinds de laatste blogpost. Ik heb in de eerste week van maart in het ziekenhuis gelegen en moest even een inhaalslag maken op school. Inmiddels moet ik nog maar een paar tentamens en toetsen, over een paar weken beginnen de examens al! Lees snel verder hoe mijn afgelopen week was!


Maandag 8 april

Ik loop rond kwart voor 8 de school binnen om mijn biologie tentamen te maken. Het laatste theorie tentamen wat ik nog moet doen. Woensdag alleen nog mijn mondeling en een inhaaltoets en dan leren voor de examens!

Om tien over negen ben ik klaar met mijn tentamen en loop ik het lokaal uit. Het tentamen ging voor mijn gevoel redelijk goed en met een opgelucht gevoel loop ik richting de aula.

Na een tijdje met een paar vrienden en vriendinnen in de aula te hebben gezeten ga ik weer richting huis.

Vlak voor het eten ben ik nog even een rondje gaan lopen, even mijn hoofd leeg maken in deze tentamenweek en lekker in het zonnetje lopen.

Na het eten lekker optijd naar bed, morgen een dagje vrij!


Dinsdag 9 april

Vandaag een lekker dagje vrij van school, in de ochtend nog even biologie doorgelezen voor morgen. Daarna nog even een rondje gaan lopen en met een paar vriendinnen naar de stad om een ijsje te eten.

In de middag een heerlijke taart van ‘bake it box‘ gemaakt. Vrijdag 19 april komt er een review online!

Nog even voor de laatste keer biologie doorlezen en de samenvatting van mijn nederlands voor morgen. En weer lekker op tijd slapen. Morgen mijn laatste tentamen maken!!


Woensdag 10 april

Vandaag staat mijn nederlands mondeling op het programma, 2 boeken lezen en er wat over vertellen. Klinkt best simpel, ik had 1 boek helemaal en 1 boek half gelezen. En wat was ik zenuwachtig. Maar het ging gelukkig hartstikke goed, na het mondeling kreeg ik meteen mijn cijfer en met een 6,5 sloot ik mijn tentamens af!

Daarna nog even een biologie toets inhalen en gezellig naar een vriendin.

Voor bijna alle vakken had ik inmiddels mijn tentamencijfer terug en stond ik voor alles voldoende. Halverwege de middag kwamen ook de laatste cijfers van biologie binnen. En ik kan met zekerheid zeggen dat ik mijn examenperiode in ga met allemaal voldoendes!

Woensdag is trainingsdag! Na het eten weer lekker een uurtje getraind en het ging super goed!


Donderdag 11 april

De een na laatste lesdag voor de examens. Tentamens bespreken en een paar tips voor de examens gekregen.

Na mijn muziekles lekker naar huis en even ontspannen na de tentamenweek.


Vrijdag 12 april

Weer een paar uurtjes school gehad en het laatste tentamen besproken.

Gister was een super lieve vriendin jarig en samen met wat andere vriendinnen hadden we een verrassingsfeestje georganiseerd. Het was een onwijs leuke middag!

En ook vrijdag is een trainingsdag, na een tijdje niet op vrijdag getraind te hebben ben ik vanavond weer gegaan. En het ging echt super! Eerder begonnen en langer door gegaan!

Een paar foto’s van afgelopen week


Dit was mijn week, vrijdag komt er weer een normale post! Hele fijne week en tot de volgende keer!


Groetjes van Laura!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *