elke maandag & vrijdag om 10:00 een nieuwe post!

Persoonlijk – examens

Persoonlijk – examens

Hoi allemaal!


5 van de 7 examens zitten erop. De een ging wat beter dan de ander. Wat vond ik ervan en hoe denk ik dat het is gegaan? Lees snel verder!


Naar school, examen maken, antwoorden ophalen, naar huis, nakijken. Dat is hoe mijn examendagen er tot nu toe uitzagen.

Het is aan de ene kant natuurlijk super fijn dat je bij thuiskomst meteen je antwoorden kunt nakijken. Maar het kan ook frustrerend zijn.

Toen de examens begonnen was ik er extreem van overtuigd dat ik het niet meteen zou gaan nakijken. Want wat als er dan bij het eerste examen meteen een onvoldoende uit zou komen?

De examens begonnen met biologie, en eigenlijk was ik daar wel blij mee. Ik vond de afgelopen biologie het leukste vak, en had ook het gevoel dat ik het best goed begreep.

Het examen ging op zich redelijk goed, er zaten een paar lastige vragen in, maar al met al heb ik er een best goed gevoel over!

Nederlands, ik keek er een beetje tegenop. Maar gelukkig viel het best wel mee, een kleine twijfel door de vraagstelling bij de samenvatting maar ik denk dat ik ook voor dit examen wel goed heb gescoord!

Duits & economie, allebei op dezelfde dag. Het ging best goed, Duits is een leestoets en gelukkig gaan mij die meestal wel goed af. Een paar domme foutjes gemaakt kwam ik bij het nakijken achter. Maar verder ging het wel redelijk.

Economie was wel iets lastiger, vond het niet extreem moeilijk maar sommige invulvragen moest ik wel even drie keer lezen.

En dan wiskunde, ja eeeh hou maar op! Het ging helaas niet zo goed, wiskunde is sowieso al niet mijn allerbeste vak en helaas viel dit examen ook een beetje tegen. Maar ja, we wachten de normering af en hopen op het beste!


Hoe gingen jullie examens tot nu toe? Laat het hieronder weten!


Groetjes van Laura!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *