elke maandag & vrijdag om 10:00 een nieuwe post!

Dag van… #1

Dag van… #1

Hoi allemaal!


Je hoort, leest of ziet het soms voorbijkomen op internet of tv. Een dag helemaal gewijd aan 1 bepaald onderwerp. Ik ging op onderzoek uit, want wat voor een dagen zijn er allemaal? Vandaag de eerste, de dag van het werkplezier.


24 mei, de dag van het werkplezier. Een dag opgericht om jezelf te bedenken wat je werk nou eigenlijk zo leuk maakt.

Werken, het aanbrengen van wenselijk geachte veranderingen in de omgeving door menselijke activiteit. Dat is wat er letterlijk in het woordenboek staat. Toen ik mensen vroeg waar ze aan dachten bij het begrip werken kwamen er verschillende antwoorden. Saai & vermoeiend, maar ook leuk & gezellig.

Sinds dat ik 14 ben en officieel mag werken ben ik ook begonnen met werken. Als vrijwilliger in een verzorgingstehuis en als medewerker in een super leuke winkel.

Beide ongelofelijk leuk en gezellig. En beide de reden dat ik voor volgend schooljaar heb gekozen voor een BBL opleiding. Een opleiding waar ik alles wat ik leer op school, meteen kan toepassen in mijn werk. En omdat ik het gewoon geweldig vind om te kunnen gaan werken.


Werk kan leuk zijn, maar ook verschrikkelijk. Iedereen heeft in zijn leven wel een baan waarin je denkt, mag ik hier alsjeblieft weg? Maar zoek dan naar de kleine geluksmomentjes, want die zijn er altijd!


Groetjes van Laura!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *